над

0

години опит в бранша

повече от

0

доволни клиенти и партньори

не по-малко от

0

продадени и сервизирани устройства

25 ГОДИНИ ДОВЕРИЕ И ПАРТНЬОРСТВО

Фирма ЮНИП Електроник е създадена през 1993 год. Основната дейност започва с приемането на Наредбата за използването на електронни касови апарати с фискална памет. Участва в асемблирането на първите касови апарати SAMSUNG, съвместно с фирма „Датекс“ в края на 1993 и началото на 1994 г.

От 1994 год. до сега фирма ЮНИП Електроник предлага изключително широка гама от фискални устройства на различни производители. Подготвя индивидуални решения за различни обекти. Проектираме, изпълняваме и обслужваме цялостни системи в търговски обекти. Ние сме лицензиран фискален сервиз и предлагаме гаранционна и извъннгаранционна поддръжка на всички предлагани устройства.

В последните години фирма ЮНИП Електроник натрупа голям практически опит в изграждането на търговски системи за магазини и ресторанти. Изключителното многообразие на прадлагания хардуер, както и голямата разлика в цената, прави много важна ролята на фирмата за консултиране, изграждане и хардуерно конфигуиране на системите. Прилагането на нови технологии в оборудването води до повишаване качеството и бързината за обслужване на клиентите.

В бъдещето развитие фирма ЮНИП Електроник, смята да предложи най-новите разплащателни модули за вграждане в мястото за продажби. Тези нови платежни услуги заемат все по-голям дял в търговските обекти, като модерни  и изключително надежни разплащателни системи за плащане в брой и с карта.

НАШИ ПАРТНЬОРИ